Jurist arbeidsrecht

Jurist arbeidsrecht

Voor werknemers >

Het arbeidsrecht regelt de betrekkingen tussen de werkgever en werknemer(s). Als werkgever heeft u veel plichten, maar ook rechten.

Bij een arbeidsrechtelijk probleem staat u nooit alleen. De Omnius Juristen hebben alle benodigde kennis in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Arbeidsrelatie

Bij het aangaan van een arbeidsrelatie staat de arbeidsovereenkomst centraal. Deze overeenkomst bevat alle afspraken over de arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kunt u verdere regels omtrent de arbeid vastleggen in reglementen. De juristen staan u bij in zaken als:

Vormen van ontslag

Via ontslag eindigt het dienstverband van een werknemer. Ontslag is een verzamelterm en kan betrekking hebben op:

Wilt u weten welke procedure u moet doorlopen of welk type ontslag het beste past in uw situatie? De Omnius arbeidsrecht juristen adviseren u graag en pakken uw ontslagzaak op.

De rol van Omnius

Bij Omnius Juristen bent u aan het juiste adres voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het aanvragen van ontslag, advies bij reorganisaties, of onderhandelingen over een transitievergoeding. Kies voor een ervaren arbeidsrecht specialist.

Laat u adviseren over alle voorkomende arbeidsrechtelijk kwesties binnen uw onderneming. Samen met u bepaalt uw jurist de juiste aanpak en zoekt de best mogelijke oplossing voor uw juridische vraagstuk. Bemiddelen, procederen, onderhandelen of het opstellen van documenten; een jurist regelt het!

Doe nu de Document Check

Heeft u een dagvaarding, oproep van de rechtbank, vonnis, beschikking of brief van de advocaat/jurist van de wederpartij ontvangen? Wenst u advies van een jurist over de te nemen stappen? Verstuur uw document naar Omnius en laat u door een jurist adviseren. Snel weten waar u aan toe bent? Verstuur uw document hier.

De specialisten


Stel uw vraag

Neem direct contact op met Omnius Juristen via 088 – 629 00 39 (lokaal tarief)
of stel uw vraag via de website.