Heeft u als ondernemer, ZZP’er, manager of directeur te maken met juridische kwesties? Zijn er juridische problemen die u belemmeren in uw bedrijfsvoering? Neem dan gerust eens contact op met Omnius Juristen.

Voor elke juridische vraag vindt u bij Omnius een ervaren specialist. In veel gevallen krijgt u bij Omnius bovendien een vaste prijs. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u zich richten op uw bedrijfsvoering. U wilt als ondernemer immers altijd groeien, zonder juridische obstakels. Onze ervaren en gespecialiseerde juristen helpen u daarbij.

Rechtsgebieden zakelijk

Omnius is er juist voor de ondernemer

Als ondernemer bent u op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde jurist met een helder en vast tarief voor veelvoorkomende juridische oplossingen. Omnius biedt die helderheid. Met vaste en heldere tarieven weet u altijd waar u aan toe bent, geen verassingen achteraf.

Omnius is het kwaliteitsnetwerk voor ondernemers die kwaliteit, service en helderheid wensen. Een landelijk netwerk opgezet vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening beter en toegankelijker kan. Met úw juridische situatie als uitgangspunt.

Zo kan het dus ook!

De juristen zijn door Omnius met zorg geselecteerd op kwaliteit, service en vakbekwaamheid. De aangesloten juristen staan voor professionaliteit, ruime ervaring, diverse specialisaties en – niet in de laatste plaats – voor heldere en vaste tarieven. Ervaren servicegerichte juristen die gaan voor resultaat en zorg voor u als ondernemer.

De specialisten


Stel uw vraag

Neem direct contact op met Omnius Juristen via 088 – 629 00 39 (lokaal tarief)
of stel uw vraag via de website.