Vastgoedrecht

Het aankopen van onroerend goed is voor de meeste mensen geen routine. De aankoop van een woning is een grote aangelegenheid, waarbij grote (financiële) belangen spelen. Veel risico’s kunt u in een goede overeenkomst uitsluiten. Een jurist vastgoedrecht van Omnius Juristen kan u bijstaan in alle onroerend goedzaken.

  • Gespecialiseerd in vastgoedrecht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Gratis intakegesprek

088 - 629 00 39

Bel gratis met één van onze juristen

06 - 25 33 65 76

Sla dit nummer op in uw contacten en stel uw vraag

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste jurist.


Ik ga akkoord met het privacy statement.

Koopovereenkomst vastgoed

Als u voornemens bent een woning aan te kopen, kunt u een bod doen op de woning die u wilt kopen. Wanneer dit bod wordt aanvaard, moet er een voorlopige koopovereenkomst worden opgesteld. In de koopovereenkomst maakt u afspraken omtrent de koop, zoals de koopprijs en de overdrachtsdatum. Een jurist vastgoedrecht van Omnius Juristen kan u adviseren wat er in de overeenkomst moet staan of een bestaande overeenkomst beoordelen. Ook kan de jurist u voorzien van een koopovereenkomst op maat.

Erfpacht en canonwijziging

Erfpacht is een juridische constructie die gemeenten vaak gebruiken om grond uit te geven. De eigendom blijft bij de gemeente en zij behouden in grote mate de zeggenschap over de grond. Een woningeigenaar betaalt in ruil voor de grond een bepaald geldbedrag: de canon. Deze canon kan periodiek worden gewijzigd.

Verborgen gebreken

Een verborgen gebrek is een gebrek dat u pas constateert na de overdracht van de woning. Bij verborgen gebreken komt u vaak te staan voor bewijsproblemen. U moet namelijk aantonen dat het gebrek reeds bij of voor de overdracht bestond. Een in het vastgoedrecht gespecialiseerde jurist kan u daarbij van dienst zijn.

7 dagen per week bereikbaar:

Ma – Vr:  08:00 – 20:00 uur
Za & Zo:  12:00 – 16:00 uur

Vaste en heldere tarieven

Bij Omnius Juristen weet u altijd waar u aan toe bent. Als eerste juridische dienstverlener in Nederland biedt Omnius juridische diensten van juristen voor vaste tarieven. Bij meer complexe zaken werken specialisten van Omnius Juristen met een vast en helder uurtarief. U heeft achteraf dus geen ongewenste verrassingen.

}

Kosteloze telefonische intake

Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie.

Juridische kansen en risico's

Wij schatten vooraf de juridische risico’s en kansen in. U weet vooraf waar u aan begint.

i

Onderhandelen, contract opstellen, bezwaar opstellen

We komen op voor jouw belangen en gaan voor een maximaal juridisch resultaat.

Procederen of in beroep

Alleen als het echt nodig is

Hoe kunnen wij u helpen?

088 - 629 00 39

Bel gratis met een jurist van de Omnius Intakebalie voor een eerstelijns advies en een inschatting van de slagingskans en eventuele kosten.

06 - 25 33 65 76

Voeg dit nummer toe aan uw contacten, open Whatsapp op uw telefoon en stel uw vraag. Voeg gemakkelijk eventuele foto’s en documenten toe.

7 dagen per week bereikbaar

Ma – Vr:  08:00 – 20:00 uur
Za & Zo:   12:00 – 16:00 uur

Wij helpen u altijd, verzekerd of onverzekerd

Op 14 mei 2020 heeft het Europese Hof van Justitie bepaald dat 'de vrije advocaat keuze rechtsbijstandverzekering' ook voor bemiddeling en buitengerechtelijke onderhandelingen geldt. De vrije advocaat keuze betekent dat u een jurist of advocaat naar keuze mag inschakelen als u een rechtsbijstandverzekering heeft. Voorheen gold deze vrije keuze alleen voor gerechtelijke of administratieve procedures, maar nu is bepaald dat ook in de onderhandelfase al aanspraak op de vrije advocaat keuze kan worden gemaakt.

Dit betekent dat u ons mag inschakelen en wij u op kosten van uw rechtsbijstandverzekeraar kunnen bijstaan!

Heeft u een juridische kwestie én een rechtsbijstandsverzekering? Wij kijken graag met u mee of wij u kunnen helpen op kosten van uw verzekeraar.

Wij werken samen met alle verzekeraars maar helpen je uiteraard ook als je verzekering geen dekking biedt of als je helemaal niet verzekerd bent.

Omnius Juristen

  • vaste en heldere tarieven
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

088 - 629 00 39

Bel gratis met een jurist van de Omnius Intakebalie voor een eerstelijns advies en een inschatting van de slagingskans en eventuele kosten.

06 - 25 33 65 76

Voeg dit nummer toe aan uw contacten, open Whatsapp op uw telefoon en stel uw vraag. Voeg gemakkelijk eventuele foto's en documenten toe.

7 dagen per week bereikbaar

Ma - Vr:  08:00 – 20:00 uur
Za & Zo:   12:00 – 16:00 uur

Laat je gegevens achter

Eén van onze juristen neemt contact met u op.


Ik ga akkoord met het privacy statement.