ICT-recht

Het ICT-recht ziet toe op alle ICT gerelateerde aspecten in verhouding tot het recht. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld een licentieovereenkomst die wordt gesloten bij de aankoop van software. Het ICT-recht wordt steeds groter en er spelen ook steeds grotere belangen. Als onderneming krijgt u ongetwijfeld te maken met het ICT-recht. De juristen hebben alle benodigde kennis in huis om u optimaal van dienst te zijn.

  • Gespecialiseerd in ICT-recht
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Gratis intakegesprek

088 - 629 00 39

Bel gratis met één van onze juristen.

06 - 25 33 65 76

Sla dit nummer op in uw contacten en stel uw vraag

Laat uw gegevens achter

Onze intakebalie beoordeelt uw zaak kosteloos en koppelt u aan de juiste jurist.


Ik ga akkoord met het privacy statement.

E-commerce

Bij e-commerce gaat het om de handel via internet. Een voorbeeld is een webshop. Een consument kan via een webshop een overeenkomst sluiten waarop de verkoper het goed zal leveren. Van belang bij e-commerce is dat er een verschil bestaat met de gewone handel. Het gaat immers om elektronische handel op afstand. Aspecten waarmee u te maken krijgt zijn: algemene voorwaarden, intellectuele eigendomsrechten, privacy en aansprakelijkheid.

Domeinnaamgeschillen

Een domeinnaamgeschil kan voor vervelende situaties zorgen. Zo komt het voor dat een domeinhouder zijn domein vergeet te verlengen en een domeinkaper met het domein aan de haal gaat. Daarnaast kan een vergelijkbare domeinnaam voor onrechtmatige doeleinden worden gebruikt. Een jurist kan bemiddelen, adviseren of procederen bij domeinnaamgeschillen. Altijd in uw belang.

Privacy & ICT

Elke eigenaar van een website moet duidelijk verklaren wat hij met privacy gevoelige informatie doet. Het privacy statement is verplicht gesteld voor elke website. In dit statement beschrijft u wat u doet met door u verzamelde gegevens. Die gegevens kunnen bijvoorbeeld worden verzameld via een contactformulier, webshop, nieuwsbrief of cookies.

7 dagen per week bereikbaar:

Ma – Vr:  08:00 – 20:00 uur
Za & Zo:  12:00 – 16:00 uur

Vaste en heldere tarieven

Bij Omnius Juristen weet u altijd waar u aan toe bent. Als eerste juridische dienstverlener in Nederland biedt Omnius juridische diensten van juristen voor vaste tarieven. Bij meer complexe zaken werken specialisten van Omnius Juristen met een vast en helder uurtarief. U heeft achteraf dus geen ongewenste verrassingen.

}

Kosteloze telefonische intake

Bij de intake wordt gezocht naar de best passende juridische oplossing voor uw situatie.

Juridische kansen en risico's

Wij schatten vooraf de juridische risico’s en kansen in. U weet vooraf waar u aan begint.

i

Onderhandelen, contract opstellen, bezwaar opstellen

We komen op voor jouw belangen en gaan voor een maximaal juridisch resultaat.

Procederen of in beroep

Alleen als het echt nodig is

Hoe kunnen wij u helpen?

088 - 629 00 39

Bel gratis met een jurist van de Omnius Intakebalie voor een eerstelijns advies en een inschatting van de slagingskans en eventuele kosten.

06 - 25 33 65 76

Voeg dit nummer toe aan uw contacten, open Whatsapp op uw telefoon en stel uw vraag. Voeg gemakkelijk eventuele foto’s en documenten toe.

7 dagen per week bereikbaar

Ma – Vr:  08:00 – 20:00 uur
Za – Zo:   12:00 – 16:00 uur

Wij helpen u altijd, verzekerd of onverzekerd

Op 14 mei 2020 heeft het Europese Hof van Justitie bepaald dat 'de vrije advocaat keuze rechtsbijstandverzekering' ook voor bemiddeling en buitengerechtelijke onderhandelingen geldt. De vrije advocaat keuze betekent dat u een jurist of advocaat naar keuze mag inschakelen als u een rechtsbijstandverzekering heeft. Voorheen gold deze vrije keuze alleen voor gerechtelijke of administratieve procedures, maar nu is bepaald dat ook in de onderhandelfase al aanspraak op de vrije advocaat keuze kan worden gemaakt.

Dit betekent dat u ons mag inschakelen en wij u op kosten van uw rechtsbijstandverzekeraar kunnen bijstaan!

Heeft u een juridische kwestie én een rechtsbijstandsverzekering? Wij kijken graag met u mee of wij u kunnen helpen op kosten van uw verzekeraar.

Wij werken samen met alle verzekeraars maar helpen je uiteraard ook als je verzekering geen dekking biedt of als je helemaal niet verzekerd bent.

Omnius Juristen

  • vaste en heldere tarieven
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

088 - 629 00 39

Bel gratis met een jurist van de Omnius Intakebalie voor een eerstelijns advies en een inschatting van de slagingskans en eventuele kosten.

06 - 25 33 65 76

Voeg dit nummer toe aan uw contacten, open Whatsapp op uw telefoon en stel uw vraag. Voeg gemakkelijk eventuele foto's en documenten toe.

7 dagen per week bereikbaar

Ma - Vr:  08:00 – 20:00 uur
Za & Zo:   12:00 – 16:00 uur

Laat je gegevens achter

Eén van onze juristen neemt contact met u op.


Ik ga akkoord met het privacy statement.