Juridische oplossingen voor elke situatie

Omnius biedt een combinatie van kwaliteit, service en helderheid en maakt juridische dienstverlening toegankelijk. We zijn 7 dagen per week bereikbaar en helpen u bij het beoordelen van uw rechtspositie. Waar nodig helpen wij u bij het schrijven van een doeltreffende juridische brief, bij het onderhandelen met de tegenpartij of bij het voeren van een procedure.

Direct contact

Specialisaties

Omnius Juristen is er voor de ondernemer en particulier, huurder en verhuurder, werknemer en werkgever, consument en fabrikant. Kies onderstaand het rechtsgebied voor meer informatie en oplossingen in uw situatie.

Arbeidsrecht

Huurrecht

Contracten en overeenkomsten

IE-recht

Bestuursrecht

Vennootschapsrecht

ICT-recht

Bouwrecht

Vastgoedrecht

Ambtenarenrecht

Fiscaal recht

Omgevingsrecht

Wij helpen u altijd, verzekerd of onverzekerd

Op 14 mei 2020 heeft het Europese Hof van Justitie bepaald dat 'de vrije advocaat keuze rechtsbijstandverzekering' ook voor bemiddeling en buitengerechtelijke onderhandelingen geldt. De vrije keuze van rechtshulpverlener betekent dat u een jurist of advocaat naar keuze mag inschakelen als u een rechtsbijstandverzekering heeft. Voorheen gold deze vrije keuze alleen voor gerechtelijke of administratieve procedures, maar nu is bepaald dat ook in de onderhandelfase al aanspraak op de vrije advocaat keuze kan worden gemaakt. De keuze is aan u.

Wij gaan graag het gesprek met uw verzekeraar aan over uw dekking en het inschakelen van een rechtshulpverlener naar keuze.

Wij werken inmiddels al jaren samen met een flink aantal rechtsbijstandverzekeraars maar helpen uiteraard ook als je verzekering geen dekking biedt of als je helemaal niet verzekerd bent.

Hoe kunnen wij u helpen?

088 - 629 00 39

Bel gratis met een jurist van de Omnius Intakebalie voor een eerstelijns advies en een inschatting van de slagingskans en eventuele kosten.

7 dagen per week bereikbaar

Ma – vr:  08:00 – 20:00 uur
Za – zo:   12:00 – 16:00 uur

088 - 629 00 39

Bel gratis met een jurist van de Omnius Intakebalie voor een eerstelijns advies en een inschatting van de slagingskans en eventuele kosten.

7 dagen per week bereikbaar

Ma - Vr:  08:00 – 20:00 uur
Za & Zo:  12:00 – 16:00 uur

Omnius Juristen BV

Wij werken door heel Nederland.

088 - 629 00 39
office@omniusjuristen.nl

Dr Hub van Doorneweg 167
5026 RC Tilburg

KvK 73373036

Gratis intakegesprek

Eén van onze juristen neemt binnen één werkdag contact met u op voor een gratis telefonisch intakegesprek.


    Ik ga akkoord met het privacy statement.

    • vaste en heldere tarieven
    • 7 dagen per week bereikbaar
    • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)
    • Wij werken landelijk