Juridische oplossingen voor elke situatie

Omnius biedt een combinatie van kwaliteit, service en helderheid en maakt juridische dienstverlening toegankelijk. We zijn 7 dagen per week bereikbaar en helpen u bij het beoordelen van uw rechtspositie. Waar nodig helpen wij u bij het schrijven van een doeltreffende juridische brief, bij het onderhandelen met de tegenpartij of bij het voeren van een procedure.

Direct contact

Specialisaties

Omnius Juristen is er voor de ondernemer en particulier, huurder en verhuurder, werknemer en werkgever, consument en fabrikant. Kies onderstaand het rechtsgebied voor meer informatie en oplossingen in uw situatie.

Arbeidsrecht

Huurrecht

Contracten en overeenkomsten

IE-recht

Bestuursrecht

Vennootschapsrecht

ICT-recht

Bouwrecht

Vastgoedrecht

Ambtenarenrecht

Fiscaal recht

MKB Incasso

Wij helpen u altijd, verzekerd of onverzekerd

Op 14 mei 2020 heeft het Europese Hof van Justitie bepaald dat 'de vrije advocaat keuze rechtsbijstandverzekering' ook voor bemiddeling en buitengerechtelijke onderhandelingen geldt. De vrije advocaat keuze betekent dat u een jurist of advocaat naar keuze mag inschakelen als u een rechtsbijstandverzekering heeft. Voorheen gold deze vrije keuze alleen voor gerechtelijke of administratieve procedures, maar nu is bepaald dat ook in de onderhandelfase al aanspraak op de vrije advocaat keuze kan worden gemaakt.

Dit betekent dat u ons mag inschakelen en wij u op kosten van uw rechtsbijstandverzekeraar kunnen bijstaan!

Heeft u een juridische kwestie én een rechtsbijstandsverzekering? Wij kijken graag met u mee of wij u kunnen helpen op kosten van uw verzekeraar.

Wij werken samen met alle verzekeraars maar helpen je uiteraard ook als je verzekering geen dekking biedt of als je helemaal niet verzekerd bent.

Hoe kunnen wij u helpen?

088 - 629 00 39

Bel gratis met een jurist van de Omnius Intakebalie voor een eerstelijns advies en een inschatting van de slagingskans en eventuele kosten.

06 - 25 33 65 76

Voeg dit nummer toe aan uw contacten, open Whatsapp op uw telefoon en stel uw vraag. Voeg gemakkelijk eventuele foto’s en documenten toe.

7 dagen per week bereikbaar

Ma – do:  08:00 – 20:00 uur
Vrijdag:   08:00 – 18:00 uur
Za – zo:   12:00 – 16:00 uur

Omnius Juristen

  • vaste en heldere tarieven
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Als beste beoordeeld (gemiddeld een 8)

088 - 629 00 39

Bel gratis met een jurist van de Omnius Intakebalie voor een eerstelijns advies en een inschatting van de slagingskans en eventuele kosten.

06 - 25 33 65 76

Voeg dit nummer toe aan uw contacten, open Whatsapp op uw telefoon en stel uw vraag. Voeg gemakkelijk eventuele foto's en documenten toe.

7 dagen per week bereikbaar

Ma - Vr:  08:00 – 20:00 uur
Za & Zo:   12:00 – 16:00 uur

Laat je gegevens achter

Eén van onze juristen neemt contact met u op.


Ik ga akkoord met het privacy statement.