Jurist bouwrecht

Jurist bouwrecht

 

Als particulier kunt u te maken krijgen met tal van problemen die zich voordoen in het kader van de aankoop, bouw of onderhoud van uw woning of vastgoed. Deze problemen kunnen bestuursrechtelijk, maar ook privaatrechtelijk van aard zijn. Een jurist bouwrecht kan u bijvoorbeeld bijstaan in zaken als:

  • Problemen met een aannemer
  • Aanvraag van vergunningen
  • Schade aan uw (nieuwe) woning
  • Verborgen gebreken aan uw woning

Het bouwrecht vergt speciale kennis. Bij Omnius zijn verschillende juristen aangesloten die gespecialiseerd zijn in het bouwrecht. Zij kunnen u optimaal bijstaan wanneer een geschil heeft met een aannemer, de overheid of architect.

Vergunningen

Regelmatig doen zich problemen voor in het kader van de vergunningverlening, bijvoorbeeld over de omgevingsvergunning met activiteit bouwen. Ligt een overheidsinstantie dwars? Samen met u bepalen we de juiste aanpak en onderzoeken we welke praktische oplossingen haalbaar zijn.

Bouwovereenkomst

Overeenkomsten zijn essentieel in de bouw. Er zijn allerlei soorten bouwovereenkomsten. De bouwrecht juristen beschikken over veel kennis van en ervaring met bouwovereenkomsten.

De rol van Omnius

Omnius juristen bieden juridische ondersteuning en adviseren over alle aspecten van het bouwrecht. Samen met u bepaalt de jurist de juiste aanpak en zoekt de best mogelijke oplossing voor uw juridische vraagstuk. Voor het opstellen van een bezwaarschrift, het indienen van beroep of voor ander juridisch advies bent u bij Omnius aan het juiste adres. Bemiddelen, procederen, onderhandelen of het opstellen van documenten; een jurist regelt het!

Doe nu de Document Check

Heeft u een aannemingsovereenkomst, ingebrekestelling, sommatie, dagvaarding, vonnis of brief van de advocaat of jurist van de wederpartij ontvangen? Wenst u advies van een jurist over de te nemen stappen? Verstuur uw document naar Omnius en laat u door een jurist adviseren. Snel weten waar u aan toe bent? Verstuur uw document hier.

De specialisten


Stel uw vraag

Neem direct contact op met de Omnius intakebalie via 088 – 629 00 39
of stel uw vraag via de website.