Particulieren krijgen (gelukkig) niet dagelijks te maken met juridische problemen. Komt u toch in een situatie waarbij u juridisch advies nodig heeft? Neem dan gerust contact op met Omnius Juristen. Voor elke juridische vraag vindt u bij Omnius een ervaren specialist. In veel gevallen krijgt u bij Omnius bovendien een vaste prijs.

Omnius Juristen helpt uw juridische problemen oplossen. Onze juristen helpen u bij het beoordelen van uw rechtspositie. Waar nodig helpen wij u bij het schrijven van een doeltreffende juridische brief, bij het onderhandelen met de tegenpartij of – als het niet anders kan – bij het voeren van een procedure.

Rechtsgebieden particulier

Omnius is het kwaliteitsnetwerk voor particulieren die kwaliteit, service en helderheid wensen. Een landelijk juridisch netwerk opgezet vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening beter en toegankelijker kan. Met úw juridische situatie als vertrekpunt.

Omnius Juristen is er voor u

Alle juristen zijn door Omnius met zorg geselecteerd op kwaliteit, service en vakbekwaamheid. U vindt altijd een kantoor in uw eigen regio. De aangesloten kantoren en juristen staan voor professionaliteit, ruime ervaring, diverse specialisaties en – niet in de laatste plaats – voor heldere en vaste tarieven. Ervaren servicegerichte juristen die gaan voor resultaat en zorg voor u als rechtzoekende.

De specialisten


Stel uw vraag

Neem direct contact op met de Omnius intakebalie via 088 – 629 00 39
of stel uw vraag via de website.