Over ons

Het is de missie van Omnius om juridische dienstverlening voor iedere ondernemer en particulieren betaalbaar en toegankelijk te maken. Daar werken wij met 35 collega’s elke dag opnieuw aan.

Omnius Intakebalie: 7 dagen per week bereikbaar

Persoonlijk contact, goede service en laagdrempelige bereikbaarheid zijn van het grootste belang. Onze intake juristen zijn 7 dagen per week, ook ’s avonds en in het weekend, bereikbaar voor eerstelijns telefonisch juridisch advies. De intakejuristen nemen ruim de tijd om uw situatie persoonlijk te bespreken; kosteloos en vrijblijvend.

Voor elke juridische kwestie de juiste oplossing

Om u als ondernemer of particulier te voorzien van het beste advies, werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Hierdoor bent u verzekerd van altijd een passende juridische oplossing met het voordeligste tarief.

Duidelijke afspraken en transparante tarieven

Omnius Juristen is altijd helder over tarieven, afspraken en werkzaamheden. Helderheid scheppen we met een duidelijke opdrachtbevestiging, waarin alle afspraken tussen cliënt en jurist overzichtelijk staan beschreven. Met zo’n opdrachtbevestiging weet u precies wat de jurist voor u gaat doen en wat u mag verwachten.

Tevreden klanten

Voor ons zijn tevreden klanten het belangrijkste bewijs dat wij ons werk goed hebben gedaan. Wij hechten veel waarde aan het oordeel van klanten. Daarom werken wij ook met een continu klantentevredenheidsonderzoek waarvan wij de resultaten op onze website vermelden.

Onze organisatie

Omnius Juristen is het juristenkantoor van Omnius voor ondernemers en particulieren. Onze ervaren juristen en paralegals zijn ondernemend en praktisch ingesteld. Elke jurist heeft zijn/haar eigen specialisaties. Bekijk de individuele profielen en vind de juiste jurist. Voor de eenvoudigere zaken kunt u ook gebruik maken van onze paralegals.

Secretariaat
mevrouw A. (Audrey) Gomes, juridisch secretarieel medewerker
mevrouw I. (Ingrid) Reijven, juridisch secretarieel medewerker
mevrouw L. (Lindsey) van Huijkelom, juridisch secretarieel medewerker
mevrouw E. (Elyse) Meulenkamp, juridisch secretarieel medewerker
mevrouw W. (Wendy) Brouwer, office manager en senior juridisch secretarieel medewerker

Finance
de heer C. (Collin) Tolhoek, financieel medewerker
de heer L. (Laurens) Taling, financieel medewerker

Neem contact op

Mocht u vragen hebben, neem dan even contact met ons op. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden. Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen maken we het verschil. Onze klantgerichte formule heeft ervoor gezorgd dat Omnius is uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van Nederland.

Omnius Juristen
Dr. Hub van Doorneweg 167
5026 RC  TILBURG
Bel: 088 – 629 00 39
Mail: office@omniusjuristen.nl

direct contact