Over ons

Het is de missie van Omnius om de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk te maken. Met een heldere toekomstvisie speelt Omnius in op dynamische marktontwikkelingen en de veranderende vraag van rechtzoekenden. Innovatie zit in onze genen.

Juridische dienstverlening van de nieuwe generatie

Hoewel er steeds meer frisse en vernieuwende juridische dienstverleners opstaan, handelt de branche tot onze verbazing vaak nog te stoffig en ouderwets. Met vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen brengt Omnius daar verandering in. Sinds 2012 is Omnius marktleider en we investeren continu in vernieuwingen en verbeteringen die inspelen op trends en ontwikkelingen die voldoen aan de verwachtingen rechtzoekenden in deze tijd.

Omnius Intakebalie: 7 dagen per week bereikbaar

Persoonlijk contact, goede service en laagdrempelige bereikbaarheid zijn van het grootste belang. Onze juristen zijn 7 dagen per week, ook ’s avonds en in het weekend, bereikbaar voor eerstelijns telefonisch juridisch advies. De intakejuristen nemen ruim de tijd om uw situatie persoonlijk te bespreken; kosteloos en vrijblijvend.

Trapsgewijze juridische hulp

Om de rechtzoekende te voorzien van het beste advies, werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag voor aan onze eigen intakebalie. De juristen bij deze laagdrempelige adviesdesk luisteren naar de vraag en geven kosteloos en vrijblijvend het eerste advies.

Duidelijke afspraken en transparante tarieven

Omnius wil duidelijkheid over tarieven en afspraken. Helderheid scheppen we met een opdrachtbevestiging, waarin alle afspraken tussen cliënt en advocaat overzichtelijk staan beschreven. Met zo’n opdrachtbevestiging weet u precies wat de advocaat voor u doet en tegen welk tarief.

De organisatie

Omnius is in 2012 opgericht door Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp. Deze juridische pioniers werken al meer dan tien jaar succesvol samen aan het ontwikkelen en exploiteren van innoverende juridische concepten. Het managementteam is inmiddels uitgebreid met Henri Niezink en Sam Kieboom en, naast de 260 bij Omnius aangesloten advocaten, werken vanuit het kantoor in Naarden inmiddels zo’n veertig medewerkers mee aan Omnius.

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen maken we het verschil in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De klantgerichte formule heeft ervoor gezorgd dat Omnius is uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van Nederland.
direct contact