KantoorJurist

Nils-Brouwer-300x300

Mr. N.J. (Nils) Brouwer

Dr. Hub van Doorneweg 167
5026 RC TilburgNederland
Mail jurist
088 – 629 00 39
Omnius Juristen 

Specialisaties
Particulier
Ambtenarenrecht
Arbeidsrecht (werknemer)
Sociale zekerheidsrecht
Verbintenissenrecht

Zakelijk
Arbeidsrecht (werkgever)


Nils is in 2004 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg in Nederlands Recht. Vervolgens is hij aan de slag gegaan in het sociaal verzekeringsrecht als medewerker bezwaar bij het UWV te Eindhoven. Na een jaar heeft Nils in 2005 de overstap gemaakt naar DAS Rechtsbijstand waar hij zich in alle facetten van het sociaal verzekeringsrecht heeft gespecialiseerd. Tijdens zijn loopbaan bij DAS heeft Nils zich vervolgens eveneens in het ambtenarenrecht gespecialiseerd. Procederen in het bestuursrecht kent voor hem dan ook geen geheimen meer.

Vanaf 1 juli 2016 is Nils werkzaam bij Omnius Juristen waar hij naast de genoemde vakgebieden ook intensief met het arbeidsrecht en het verbintenissenrecht aan de slag is gegaan. Nils staat zowel particulieren als ondernemers bij en streeft steevast naar de beste oplossing voor zijn cliënt. Wanneer een oplossing in onderling overleg niet mogelijk blijkt te zin gaat Nils een procedure zeker niet uit de weg om alsnog tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Persoonlijke quote:
“Complexe problematiek terugbrengen tot de kern en van daaruit toewerken naar een oplossing, dat is belangrijk.”

Mr. N.J. (Nils) Brouwer is jurist bij Omnius Juristen. Omnius Juristen is het juristenkantoor voor ondernemers en particulieren en maakt deel uit van Omnius Legal Service Provider.

Particuliere cliënten
Zakelijke cliënten
Behandeling zaken rechtsbijstandsverzekering
Kosteloos intakegesprek

Neem vrijblijvend contact met mij op via 088 – 629 00 39
Of mail uw aanvraag via mijn contactformulier.