KantoorJurist

Marenthe-Egberts-300x300px

mr. M. (Marenthe) Egberts

Dr. Hub van Doorneweg 167
5026 RC TilburgNederland
Mail jurist
088 – 629 00 39
Omnius Juristen 

Specialisaties
Particulier
Ambtenarenrecht
Arbeidsrecht (werknemer)
Huurrecht
Particulier
Verbintenissenrecht
Zakelijk

Zakelijk
Arbeidsrecht (werkgever)
Contractenrecht
Huurrecht


Marenthe Egberts heeft de opleiding Rechtsgeleerdheid en de daaropvolgende Master Recht en Onderneming aan de Universiteit van Utrecht succesvol afgerond. Naast haar opleiding is zij een lange tijd werkzaam geweest als arbeidsrecht en sociaal zekerheidsjurist bij de vakbond. Sinds begin 2019 is zij werkzaam bij Omnius Juristen. Zij houdt zich met name bezig met kwesties op het gebied van het arbeidsrecht, huurrecht en algemeen verbintenissenrecht.

Haar drijfveer is om voor haar cliënt het beste resultaat te bereiken, zonder tussenkomst van een juridische procedure. Zij is creatief en oplossingsgericht en houdt bij de behandeling van haar zaken altijd het belang van cliënt voor ogen. Indien toch een juridische procedure gestart zal moeten worden, staat zij haar cliënten daar ook in bij. Marenthe is een zeer betrokken jurist die zich volledig inzet voor zakelijke of private belangen van haar cliënten. Zij is punctueel, heeft inlevings- en doorzettingsvermogen en treedt daadkrachtig op voor haar cliënten.

mr. M. (Marenthe) Egberts is jurist bij Omnius Juristen. Omnius Juristen is het juristenkantoor voor ondernemers en particulieren en maakt deel uit van Omnius Legal Service Provider.

Particuliere cliënten
Zakelijke cliënten
Behandeling zaken rechtsbijstandsverzekering
Kosteloos intakegesprek

Neem vrijblijvend contact met mij op via 088 – 629 00 39
Of mail uw aanvraag via mijn contactformulier.