KantoorJurist

Marlies-Hol-300x300

Mr. M.L.E. (Marlies) Hol

Dr. Hub van Doorneweg 167
5026 RC TilburgNederland
Mail jurist
088 – 629 00 39
Omnius Juristen 

Specialisaties
Particulier
Ambtenarenrecht
Arbeidsrecht (werknemer)
Particulier
Verbintenissenrecht
Zakelijk

Zakelijk
Arbeidsrecht (werkgever)


Marlies Hol is in 2016 afgestudeerd aan Tilburg University. Gedurende haar opleiding heeft zij diverse nevenactiviteiten verricht. Zo heeft zij gewerkt op de juridische afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en heeft zij gewerkt zij als vrijwillig juridisch adviseur bij Vluchtelingenwerk. Na het behalen van haar diploma rechtsgeleerdheid is zij werkzaam geweest als letselschadespecialist. Tegenwoordig heeft zij zich toegespitst op het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht.

Marlies kan uw bedrijf informeren over arbeidsrechtelijke vraagstukken, u van advies voorzien en waar nodig zal zij optreden als uw belangenbehartiger. Ook biedt zij ondersteuning bij praktische kwesties binnen uw bedrijf, zoals bijvoorbeeld het opstellen van een arbeidsovereenkomst of het voorbereiden van een ontslag. Verder heeft Marlies de nodige kennis in huis over aansprakelijkheid en onrechtmatige daad van bedrijven en zij heeft ervaring met het behandelen van bedrijfsongevallen. Daarbij kan zij uw bedrijf adviseren om bedrijfsaansprakelijkheid zoveel mogelijk te voorkomen.

Als juridisch adviseur en belangenbehartiger mag u er vanuit gaan dat Marlies zich volledig inzet voor uw belang en op zoek gaat naar een passende oplossing. Zij is gedreven, heeft een brede interesse en hoge inzet.

Mr. M.L.E. (Marlies) Hol is jurist bij Omnius Juristen. Omnius Juristen is het juristenkantoor voor ondernemers en particulieren en maakt deel uit van Omnius Legal Service Provider.

Particuliere cliënten
Zakelijke cliënten
Behandeling zaken rechtsbijstandsverzekering
Kosteloos intakegesprek

Neem vrijblijvend contact met mij op via 088 – 629 00 39
Of mail uw aanvraag via mijn contactformulier.