KantoorJurist

Jack

Mr. J.B. (Jack) Bogaart

Dr. Hub van Doorneweg 81
5026 RB TilburgNederland
Mail jurist
088 – 629 00 39
Omnius Juristen 

Specialisaties
Particulier
Huurrecht
Verbintenissenrecht

Zakelijk
Ondernemingsrecht


Senior Jurist
Mr. J.B. Bogaart behaalde in 1983 zijn doctoraalexamen Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na een tweetal postdoctorale studies, te weten internationaal recht aan de Universiteit te Straatsburg (F) en Europees recht aan het Europa College te Brugge (B), is hij zo’n 20 jaar in het (internationale) bedrijfsleven werkzaam geweest. De laatste jaren met name in de vervoers- en IT-branche. In die periode heeft hij diverse managementfuncties bekleed. Daarbij genoot juridische bedrijfsadvisering zijn speciale aandacht.

Medio 2003 heeft mr. Bogaart de overstap naar de advocatuur gemaakt. Sindsdien houdt hij zich bezig met de algemene rechtspraktijk. Dit betekent, dat u bij hem terecht kunt met rechtsproblemen op uiteenlopend terrein.
Gelet op de internationale geaardheid van een toch niet onaanzienlijk aantal problemen, is het wellicht een geruststelling, dat mr. Bogaart ook de Duitse-, Engelse-, Franse- alsook Portugese taal machtig is.

Mr. J.B. (Jack) Bogaart is jurist bij Omnius Juristen. Omnius Juristen is het juristenkantoor voor ondernemers en particulieren en maakt deel uit van Omnius Legal Service Provider.

Particuliere cliënten
Zakelijke cliënten
Behandeling zaken rechtsbijstandsverzekering
Kosteloos intakegesprek

Neem vrijblijvend contact met mij op via 088 – 629 00 39
Of mail uw aanvraag via mijn contactformulier.