KantoorJurist

Anne-van-Glabbeek-300x300

Mr. A. (Anne) van Glabbeek

Dr. Hub van Doorneweg 167
5026 RC TilburgNederland
Mail jurist
088 – 629 00 39
Omnius Juristen 

Specialisaties
Particulier
Ambtenarenrecht
Arbeidsrecht (werknemer)

Zakelijk
Arbeidsrecht (werkgever)
ICT Recht


Anne van Glabbeek heeft haar studie Rechtsgeleerdheid afgerond aan Tilburg University. Zij is tijdens haar studie een aantal jaar werkzaam geweest op de HR-afdeling van een groot ziekenhuis als arbeids-juridisch medewerker. Hier heeft zij onder andere ruime ervaring opgedaan in het (arbeids)overeenkomstenrecht, ontslag, opleidingskwesties, (eenzijdige) wijzigingen in arbeidsvoorwaarden en (werkgevers)aansprakelijkheid.

Tevens heeft zij naast haar studie vrijwilligerswerk gedaan als juridisch adviseur bij Vluchtelingenwerk waarbij zij vluchtelingen bijstond en vertegenwoordigde in hun asiel- en gezinsherenigingsprocedures.

Tijdens haar master heeft Anne verschillende cursussen gevolgd in het intellectuele eigendoms- en privacyrecht. Naast haar specialisatie in het arbeidsrecht heeft zij ook affiniteit met deze rechtsgebieden en is daarin graag sparringpartner met zakelijke cliënten. Anne is een breed georiënteerde en bevlogen juriste die bekend staat om haar pragmatisch aanpak.

Mr. A. (Anne) van Glabbeek is jurist bij Omnius Juristen. Omnius Juristen is het juristenkantoor voor ondernemers en particulieren en maakt deel uit van Omnius Legal Service Provider.

Particuliere cliënten
Zakelijke cliënten
Behandeling zaken rechtsbijstandsverzekering
Kosteloos intakegesprek

Neem vrijblijvend contact met mij op via 088 – 629 00 39
Of mail uw aanvraag via mijn contactformulier.