KantoorJurist

nathalie

mr. N. (Nathalie) van Goor

Dr. Hub van Doorneweg 167
5026 RC TilburgNederland
Mail jurist
088 – 629 00 39
Omnius Juristen 

Specialisaties
Particulier
Arbeidsrecht (werknemer)

Zakelijk
Arbeidsrecht (werkgever)
Ondernemingsrecht


Nathalie van Goor heeft zowel Nederlands recht als notarieel recht gestudeerd aan de universiteit van Nijmegen. Na haar studie is zij enkele jaren werkzaam geweest als advocaat bij een klein advocaten kantoor waarbij de nadruk lag op het procederen bij de rechtbank. Vervolgens heeft ze veel ervaring op het gebied van het arbeidsrecht opgedaan tijdens haar werkzaamheden voor de rechtsbijstandsverzekeraars. De laatste 10 jaar is zij als bedrijfsjurist werkzaam geweest voor PKF Wallast, Elysium, Fox-IT en TNO. Door ruime ervaring in zowel het voortraject (advisering, opstellen van contracten en mediation) als het eindtraject (het voeren van procedures) kan zij haar klanten optimaal van advies voorzien waarbij zij de kosten-batenanalyse nimmer uit het oog verliest. Zij streeft ernaar om in het belang van de klant het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ze werkt met duidelijke adviezen in een begrijpelijke taal en onderhandelt met het mes op tafel.

Specialisatie arbeidsrecht

Nathalie is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Omdat zij in het verleden zowel de werknemers als werkgever heeft bijgestaan, is zij uitstekend in staat om, gebruikmakend van haar ervaring, een kwestie van alle kanten te belichten  en veel risico’s te overzien. Door ervaring met deze op het oog tegenstrijdige belangen speelt Nathalie vaak de spreekwoordelijke ‘advocaat van de duivel’ waardoor haar adviezen reëel zijn. Met een praktisch en betaalbaar juridisch advies heeft Nathalie al vele ondernemers en particulieren succesvol kunnen bijstaan.

mr. N. (Nathalie) van Goor is jurist bij Omnius Juristen. Omnius Juristen is het juristenkantoor voor ondernemers en particulieren en maakt deel uit van Omnius Legal Service Provider.

Particuliere cliënten
Zakelijke cliënten
Behandeling zaken rechtsbijstandsverzekering
Kosteloos intakegesprek

Neem vrijblijvend contact met mij op via 088 – 629 00 39
Of mail uw aanvraag via mijn contactformulier.