KantoorJurist

Erwin

mr. E. (Erwin) Houben

Dr. Hub van Doorneweg 167
5026 RC TilburgNederland
Mail jurist
088 – 629 00 39
Omnius Juristen 

Specialisaties
Particulier
Bestuursrecht (particulier)
Omgevingsrecht

Zakelijk
Bestuursrecht


Na in 1990 te zijn afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, is Erwin Houben zich in diverse functies gaan toeleggen op het bestuursrecht. Hierdoor heeft hij een ruime en veelzijdige kennis en ervaring opgebouwd van het bestuursrecht. Erwin is gespecialiseerd in het algemeen en ruimtelijk bestuursrecht, ruimtelijke ordening en omgevingsrecht.

Als juridisch adviseur heeft Erwin vervolgens zijn professionele kennis en ervaring binnen deze gebieden wezenlijk verder uitgebreid. U mag dus vertrouwen op een ruime, gedegen en veelzijdige kennis en ervaring bij de aanpak van de door u voorgelegde problemen of vraagstukken.

In zowel zijn zakelijke als privé-omgeving wordt Erwin ervaren als een charismatische, aanwezige en degelijke persoonlijkheid, die betrouwbaar en integer is, discreet opereert en voorts beschikt over een uitgesproken gevoel voor humor.

mr. E. (Erwin) Houben is jurist bij Omnius Juristen. Omnius Juristen is het juristenkantoor voor ondernemers en particulieren en maakt deel uit van Omnius Legal Service Provider.

Particuliere cliënten
Zakelijke cliënten
Behandeling zaken rechtsbijstandsverzekering
Kosteloos intakegesprek

Neem vrijblijvend contact met mij op via 088 – 629 00 39
Of mail uw aanvraag via mijn contactformulier.