Het coronavirus heeft een grote impact op de Nederlandse maatschappij. Natuurlijk voor onze gezondheid, maar ook juridisch en economisch zijn er grote gevolgen met consequenties voor ondernemers, particulieren en werkgevers.

Juridische uitdagingen in deze tijden zijn extra uitdagend (bijvoorbeeld ontslag of huurzaken).
Juist in deze tijd helpt Omnius u met juridisch advies over hoe om te gaan met de zaken waar u plotseling mee wordt geconfronteerd.

Gratis: juridische helpdesk coronacrisis

Onze juridische helpdesk staat 7 dagen per week voor u klaar om concreet een eerste juridische advies te geven. Zonder dat u bang hoeft te zijn dat u meteen aan hoge kosten bent gebonden. Mocht het toch nodig zijn een dossier aan te maken, dan hanteren wij de meest gunstige tarieven en voorwaarden.

Bel de juridische helpdesk: 088 629 00 39 of stuur ons een bericht per e-mail.

Informatie per rechtsgebied

Neem contact met ons op

Omnius werkt volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp: wij bieden een kwalitatief product voor een zo laag mogelijke prijs. In sommige gevallen volstaat een digitale oplossing, in andere gevallen is advies van een jurist of advocaat gewenst. U krijgt vooraf duidelijkheid over afspraken en tarieven. Bel onze intakebalie of stuur ons een bericht via WhatsApp. 7 dagen per week kunt u uw hulpvraag voorleggen aan de intakebalie. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Bel de juridische helpdesk: 088 629 00 39 of stuur ons een bericht per e-mail.